Video Game creation with Unity – українською для дітей 12 – 16 років

Курс “Дизайн і розробка комп’ютерних ігор на Unity” для дітей 12-16 років

Ігровий движок Unity – одна з найбільш популярних у світі платформ для розробки ігор. На базі Unity створюються проекти, які отримують світове визнання і приносять своїм творцям мільйони доларів. Цілком природно, що багато батьків хочуть, щоб їхні діти навчилися працювати з цією програмою та зробили свої перші кроки у навчанні програмуванню.

Але де в Торонто можна навчитися дизайну і розробці ігор на Unity та ще на українській мові? Єдиний варіант – Teens Computer School.


Як проходить навчання.

 Навчаючись тільки раз на тиждень по півтори години діти від 12 років освоять основні принципи роботи з ігровим движком Unity 3D, навчаться створювати оригінальний дизайн ігор, опрацьовувати ігрове середовище і персонажів для своеї ігри.

Заняття проводять викладачі з вищою художньо – дизайнерською освітою, які мають багаторічний досвід роботи з дітьми різного віку та вільно спілкуються як англійською так і українською мовами.

Відмітна риса курсу – уроки проходять на українській мові у цікавій, ігровій формі. Викладачі прагнуть розкрити творчий потенціал дитини. В ході занять діти познайомляться з пристроєм гейм-світу, навчаться стратегічного мислення і створять свою першу гру.


Чим корисні курси?

У сучасному світі все вирішують знання. Без якісної комп’ютерної освіти неможливо домогтися значних висот в жодній сучасній сфері діяльності. Для батьків, які вирішили віддати своїх дітей на комп’ютерні курси по створенню ігор Teens Computer School буде ідеальним місцем. Саме у Teens Computer School, яка працю у Торонто та має online department можна отримати освіту, що відповідає світовим стандартам та допоможе учням зробити свідомий вібір майбутньої спеціальності.

Комп’ютерні курси по створенню ігор у Teens Computer School гарантовано стане однією зі сходинок до цікавої, високооплачуваної роботи, до можливості жити і працювати в будь-якій точці світу. Дизайн і розробка ігор – це одна з найбільш вільних професій з точки зору логістики, це заняття не вимагає щоденного перебування в офісі, при цьому, зарплати гейм-дизайнерів стабільно входять в десятку найвищих.

Які знання отримують учні?

Вибравши курси для дітей з розробки ігор на Unity, батьки можуть бути впевнені: учні на практиці отримають найважливіші знання в сфері моделювання, створення програмного коду і графіки. Учні in-class та online відділення навчаться працювати у команді і створювати свої перші компьютерні ігри разом з друзями.

Ось лише деякі знання і вміння, які стануть доступні учням після завершення навчання:

  • базові навички розробки ігор на платформі Unity 3D;
  • дизайн комп’ютерних ігор в Unity;
  • ази програмного кодинга в найпопулярнішому в світі безкоштовному ігровому движку;
  • організація робочого процесу в ході створення комп’ютерної гри.

Курс “Дизайн і розробка комп’ютерних ігор на Unity” дозволять вашій дитині вийти на правильну життєву дорогу, почати свою власну історію успіху.


register here

Like Teens Computer School on Facebook

Follow us on Instagram

Connection error. Connection fail between instagram and your server. Please try again